Vanmiddag is de wedstrijd Dinxperlo 1 - GWVV 1 in de 48e minuut gestaakt. In de 1e helft ondervonden de spelers al veel last van de slechte staat van het veld. Of dat het schoeisel van de spelers er niet op aangepast was of dat het veld daadwerkelijk zo glad was door de regenval laten we even in het midden. In de 8e minuut krijgt GWVV haar eerste kans, de bal die Cas de Neling krijgt na een uitstekend opgezette aanval komt niet goed uit waardoor de keeper de bal voor het oprapen heeft. In de 12e minuut probeert Dinxperlo het met een schot uit de 2e lijn maar deze gaat over het doel van Sven te Kaat. In de 14e minuut komt GWVV op een 0-1 voorsprong nadat een hoge bal vanaf links in het centrum door Cas de Neling wordt beroerd en terecht komt bij Ron Prinsen die de bal vervolgens over de Dinxerperlo goalie wipt. GWVV heeft op dat moment het betere van het spel maar weet de 0-1 voorsprong niet uit te bouwen. Dinxperlo komt in het laatste kwartiertje voor de rust meer aan aanvallen toe en komt 2x gevaarlijk vanaf links door, hier wordt door de Dinxperlo aanvallers niet goed mee omgegaan waardoor GWVV met een 0-1 voorsprong de kleedkamer in gaat. Na de rust komen beide teams nog drie minuten op het veld, maar de scheidsrechter vindt in de 48e minuut het niet meer verantwoord om de wedstrijd voort te zetten en staakt dan ook de wedstrijd. Het resterende gedeelte van de wedstrijd zal hoogstwaarschijnlijk ergens in januari/februari 2018 worden uitgespeeld.

Volgende week zondag speelt GWVV 1 op de Buitenham de derby tegen SVGG. Aanvang 14:00 uur.