Vanmiddag is GWVV 1 de competitie 2017-2018 begonnen met een 1-2 overwinning op KSV te Vragender. Het werd maar 1-2, maar gezien de kansen die GWVV kreeg had de overwinning veel hoger uit moeten vallen. Al in de 4e minuut is het Ron Prinsen die de bal op de lat raakt nadat hij de keeper verschalkte met een mooie stift. In de 12e minuut was het Cas de Neling die de bal binnen had moeten schieten nadat hij de bal panklaar afgelegd kreeg van Niels Schweckhorst maar Cas faalt in de afwerking ervan. In de 26e minuut is het Ron Prinsen die een hoge bal goed met het hoofd afgeeft op Niels Schweckhorst, maar ook hij schiet de bal over het doel. KSV komt op dat moment nog niet in het hoofdstuk voor, maar in de 29-ste minuut weet KSV met een diepe bal de spits te bereiken die vervolgens de vrije doortocht heeft op keeper Sven te Kaat en de bal vervolgens wel binnen kan schieten. 1-0. GWVV weet hierna heel snel de 1-1 te maken doordat de bal via de kluts via een KSV verdediger in het doel belandt. 1-1.

Na de theepauze beleefd KSV een opleving en wordt een combinatie op links met een schot die net naast het GWVV doel gaat beëindigd. In de 50e minuut wordt een combinatie door het midden tussen Cas de Neling en Ron Prinsen met succes afgerond doordat Ron de bal diagonaal onder de keeper doorschiet. 1-2. KSV probeert met hoge ballen de voorste linie te bereiken maar de GWVV defensie weet hier goed op te anticiperen. In de 69e minuut wordt een schot van Niels Schweckhorst goed gepareerd door de KSV goalie en ook in de 89e minuut weet de keeper uitstekend te redden nadat Thomas Wissing op rechts de bal goed weet voor te zetten op Dominiek Seinhorst die vervolgens met z'n schot de keeper op z'n weg vindt. Eindstand 1-2.

Volgende week zondag speelt GWVV op de Buitenham de derby tegen Ulftse Boys aanvang 14:00 uur.